Reactie plaatsen

Reacties

Kelly Kalenkamp
6 maanden geleden

Super bedankt voor de fantastische foto’s!
Heel relax liep het allemaal en daardoor ook enorm tevreden over het resultaat.
Voor herhaling vatbaar! Op naar nog meer mooie momenten die je mag vast leggen❤️

Ylona Olivier
een jaar geleden

Shanna heeft de cakesmash van onze dochter prachtig vastgelegd! Tijdens de shoot nam Shanna de tijd en zorgde ervoor dat ons dochtertje op haar gemak was. Ze gaat mee in de situatie en schiet daar de mooiste beelden van. Ook als er een broertje bij de shoot komt kijken gaat Shanna hier fijn mee om. Enorm blij met de gekregen foto’s en wat een fijn en mooi mens ben jij!
Ik ga zeker in de toekomst nog een shoot bij je boeken.

Lisanne
een jaar geleden

Het is ontzettend prettig om met Shanna samen te werken. Allereerst is Shanna een heel fijn persoon. Ze heeft een vrolijke uitstraling, is lekker zichzelf, zorgt voor een losse sfeer maar is ook gefocust op het eindresultaat.

Tijdens shoots merk je dat ze bezig is om iedereen zo mooi mogelijk vast te leggen, en dit zie je dan ook in het eindresultaat. Je merkt dat ze liefde heeft voor het vak, maar ook houdt van mensen om haar heen.

Wanneer je gaat trouwen, of voor een ander belangrijk moment een fotograaf zoekt is het zo belangrijk om mensen om je heen te verzamelen waarbij je je comfortabel voelt. Dit kan je dag nóg leuker maken! Bij Shanna voelde ik deze klik direct, en ik zou haar dan ook zeker aanraden als (trouw)fotgraaf.

Gezina
een jaar geleden

Wat was het leuk, de fotoshoot!!
Superblij met het resultaat, dit was nog een cadeau van mijn kinderen….origineel en heel persoonlijk.
Ik geniet steeds weer als ik de foto’s bekijk.
Bedankt Shanna.

Anna
2 jaar geleden

Ik heb een hele fijne shoot met Shanna gehad. Je kunt echt merken dat fotografie haar passie is, zij neemt je gewoon mee in haar enthousiasme en stelt je zo gelijkertijd ook op je gemak. De tijd vloog voorbij en de uitkomst is prachtig geworden. Ik ben heel blij met de foto's, en ook met de complimenten die ik ervoor heb gekregen. Als je op zoek bent naar een leuke en gepassioneerde fotografe, die ook nog eens top foto's maak, ben je bij Shanna aan het juiste adres, een echte aanbeveling!

Denise
2 jaar geleden

Wat ben jij een topper! Zoveel shoots al mogen doen bij jou! Tot de dag van vandaag ben ik je nog steeds ontzettend dankbaar dat jij al onze speciale momenten hebt vast gelegd. Je bent lief, geduldig en lekker gek! Als wij bij jou voor de camera staan voelen wij geen ongemak, jij geeft ons een veilig gevoel. Je weet precies wat je doet, en je weet allerlei leuke plekjes en manieren om te foto's speciaal te maken. Lieve Shanna, ga zo door! Wij boeken nog heel veel shoots bij jou 🤎

Karen
2 jaar geleden

Zeker een aanrader om bij Shanna foto's te laten maken. Heb een zwangerschapshoot gedaan. En de foto's zijn super mooi geworden en het blijven altijd speciale foto's van zo'n eerste zwangerschap!! Ze weet allemaal leuke plekjes waar je mooie foto's kunt maken en je goed op beeld te krijgen. Veder krijg je ook super snel een voor proefjes van de foto's die genomen zijn. En ze zijn makkelijk te downloaden!! Wil zeker nog eens gauw met onze kleine jongen foto's maken als het mooie weer er weer aan komt!!

Pamela
2 jaar geleden

Prachtige foto's, een aanrader!🤎

Amanda
2 jaar geleden

Je bent een echte topper shan! Je stelt iedereen meteen op zn gemak en neemt de tijd voor onze kleine en verteld wie je bent en wat je gaat doen zodat ook kinderen zich gerust kunnen voelen.. lekker spelen in het zand samen lol maken en van daaruit super toffe foto's gekregen. Super blij mee! We komen gauw bij je terug

Sanne Belle
2 jaar geleden

Je hebt een mooie website gemaakt! Net als de foto’s. Dagelijks bewonder in ze omdat ze in de woonkamer hangen. We komen zeker nog een keer bij jou terug voor foto’s, de sfeer was zo relaxt en desondanks ik mijn nooit op mijn gemak voel tijdens een fotoshoot heb ik dat bij jou niet gemerkt. Ik vond het zelfs leuk!